Verse UFC kampioen is wachten zat! 'Dan ga ik wel boksen' Nieuws
Nieuws

Verse UFC kampioen is wachten zat! 'Dan ga ik wel boksen'

Verse UFC kampioen is wachten zat! 'Dan ga ik wel boksen'

Tom Aspinall, de nieuwbakken UFC interim zwaargewicht kampioen heeft zijn zinnen gezet op een gevecht met niemand minder dan de regerende kampoen Jon Jones.

De Britse vechter heeft herhaaldelijk zijn wens uitgesproken om tegenover de zwaargewicht kampioen in de octagon te staan. Echter, tot nu toe blijft een reactie van Jones uit.

Frustratie over UFC's beslissingen

Aspinall's frustratie is niet alleen gericht op Jones' stilzwijgen, maar ook op de UFC. Hij uitte recent kritiek op de organisatie voor het toestaan dat Jones zijn titel behoudt, ondanks een lange rustperiode vanwege een blessure. Volgens Aspinall verdient hij de titel van 'echte kampioen', gezien de huidige situatie.

Boksen als alternatief

Niet iemand die bij de pakken neerzit, overweegt Aspinall nu een opmerkelijke stap: de overstap naar boksen. In een recent interview met Fight Disciples sprak hij over zijn wens om actief te blijven, zelfs als dat betekent dat hij de bokshandschoenen moet aantrekken.

"Ik wil actief zijn. Ik ben gezond," zei Aspinall over zijn mogelijke bokscarrière.

Terwijl de MMA-wereld wacht op de terugkeer van Jones, ziet Aspinall ook een andere uitdaging voor zich: een gevecht met Stipe Miocic. Miocic, die oorspronkelijk gepland stond om tegen Jones te vechten, is volgens Aspinall een waardige tegenstander voor hem.

Aspinall's visie: actief blijven, wat er ook gebeurt

Aspinall benadrukt zijn wens om niet stil te zitten. "Ik wil niet wachten op Jon Jones," verklaart hij. Zijn bereidheid om andere wegen te verkennen, zoals boksen, toont zijn toewijding aan het actief blijven in de vechtsportwereld.

Aspinall zou niet de eerste zijn die de overstap van MMA naar boksen maakt. Grote namen zoals Francis Ngannou, Nate Diaz en Tyron Woodley hebben al eerder deze weg ingeslagen. Aspinall's mogelijke overstap zou een nieuwe spannende fase in zijn carrière kunnen betekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws