Judo-icoon weigert €15 Miljoen UFC-aanbod! 'Niet iedereen is te koop' Nieuws
Nieuws

Judo-icoon weigert €15 Miljoen UFC-aanbod! 'Niet iedereen is te koop'

Judo-icoon weigert €15 Miljoen UFC-aanbod! 'Niet iedereen is te koop'

Judo-icoon Teddy Riner Weigert UFC-aanbod van 15 Miljoen Euro, Richt Zich op Olympische Spelen 2024.

Teddy Riner de Franse judolegende, heeft een lucratief aanbod van 15 miljoen euro van de Ultimate Fighting Championship (UFC) afgewezen. Deze beslissing benadrukt Riners toewijding aan judo en zijn ambitie om Frankrijk te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Riner Kiest Judo Boven MMA

Topjudoka Teddy Riner, bekend om zijn indrukwekkende record in de judowereld, blijft trouw aan zijn sport, ondanks de verleiding van het grote geld en de roem die de overstap naar mixed martial arts (MMA) zou kunnen brengen.

Zijn afwijzing van het UFC-aanbod is een duidelijk signaal van zijn passie en toewijding aan judo, een sport waarin hij al jaren domineert.

Focus op Olympische Spelen 2024

Met zijn blik gericht op de Olympische Spelen van 2024, is Riner een van de eerste judoka's die officieel geselecteerd zijn om Frankrijk te vertegenwoordigen.

Deze selectie is een bevestiging van zijn status als een van de topatleten in de judowereld en zijn potentieel om nog meer glorie aan zijn al indrukwekkende carrière toe te voegen.

Voorbereiding op Parijs

De afwijzing van het UFC-aanbod door Riner heeft geleid tot veel speculaties en discussies onder sportfans en analisten. Hoe zou Riner het doen in de MMA-wereld? Zijn fysieke kracht en uithoudingsvermogen maken hem tot een interessante kandidaat voor de sport, maar voor nu blijft hij trouw aan zijn judowortels.

Terwijl de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Parijs doorgaan, blijft Riner een centrale figuur in de Franse sportwereld. Zijn keuze om bij judo te blijven en zijn land te vertegenwoordigen op het grootste sportpodium ter wereld, wordt met veel respect en bewondering ontvangen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws