Verkrachting details onthuld in rechtszaak tegen Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Verkrachting details onthuld in rechtszaak tegen Conor McGregor

Verkrachting details onthuld in rechtszaak tegen Conor McGregor

Conor McGregor's juridische problemen zijn nog niet voorbij. Meer details zijn naar voren gekomen uit de twee rechtszaken die zijn aangespannen tegen de UFC-ster.

De New York Times in een artikel heeft onthuld dat de recente rechtszaak verband houdt met McGregors eerdere arrestatie. Het onderzoek wegens verkrachting gaat terug vanaf december 2018. Waarbij het vermeende vrouwelijke slachtoffer een bedrag van $ 1,79 miljoen tot $ 2,13 miljoen eiste.

Verkracht

Het artikel openbaarde ook enkele nieuwe en verontrustende details van de aanklacht tegen de Ier. Na het uitwisselen van 'flirterige' berichten op Instagram met McGregor. Werden de vrouw en een vriend opgepikt door de chauffeur van McGregor. En naar een hotel in Dublin gebracht, samen met een van de vrienden van McGregor.

Onderweg naar het hotel kwam een zak cocaïne tevoorschijn waar van de vrouw verklaard ook te hebben gebruikt. Eenmaal in het hotel ontmoette de vrouw McGregor. En na wat toespelingen escaleerde zaak. Volgens de vrouw zou de Ier haar de kleren hebben uitgetrokken haar onzedelijk hebben betast en gekust.

Zwaar geweld

De vrouw beet letterlijk van zich af en raakte in een schermutseling met McGregor. Nadat ze McGregor had gebeten en geslagen, sloeg hij zijn armen om haar nek en tilde haar drie keer op, waarna ze ophield terug te vechten.

,,Zo voelde ik me in de Octagon, ik moest mezelf drie keer aftikken, zo voelde ik me", zei McGregor aldus de rechtsdocumenten. McGregor verkrachtte haar vervolgens, volgens de claim van de vrouw. Daarna eiste hij dat ze naast hem op het bed zou gaan liggen.

Niet gebeurt

De vrouw viel in slaap en werd wakker in de vroege avond van 9 december, waarna McGregor het hotel verliet met de collega van de vrouw. De vrouw zegt dat de politie haar later had verteld, dat de vriend van McGregor zei dat hij seks met haar had gehad. Maar ze herinnerde zich dit niet en ontkent dit.

Volgens de verklaring werd op het grootste deel van haar lichaam blauwe plekken gevonden, dit werd vastgesteld in het ziekenhuis. Ook had ze schaafwonden op haar gezicht, nek en rechterborst. Aanklagers hebben naar verluidt geweigerd strafrechtelijke vervolging in te stellen tegen McGregor. Daarom heeft de vrouw nu een civiele zaak is in plaats daarvan ingediend.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/neef-ufc-kampioen-khabib-wurgt-tegenstander-en-zet-bizar-record-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws