Nederlandse vechtster Mellony Geugjes komt februari weer in actie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse vechtster Mellony Geugjes komt februari weer in actie

Nederlandse vechtster Mellony Geugjes komt februari weer in actie

Mellony Geugjes zal op 13 februari de strijd aangaan met de Poolse Izabela Badurek. Het gevecht zal plaatsvinden op het MMA-VIP gala in Polen. Deze wordt georganiseerd voor het afscheid van MMA-legende Marcin Najman.

Voor Geugjes is het haar eerste wedstrijd sinds lange tijd. De Nederlandse Geugjes stond in oktober 2019 nog in de MMA-kooi tijdens European Beatdown 7. Daar versloeg de blondine de Russische Viktoria Sklyarov.

Kickboksen en MMA

Ook is Geugjes een kickboksveteraan die veelal in Japan haar successen haalde. Tijdens het EFC talenten programma in Zuid Afrika haalde de Nederlandse zelfs de finale maar verloor deze. De Franse Manon Fiorot was te sterk voor Geugjes.

Badurek vocht haar laatste wedstrijd op het gala van FEN 30. De 29-jarige versloeg daar Anita Bekus na een unanieme beslissing. De Poolse heeft een MMA-record van 8-6.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/nederlandse-mellony-geugjes-in-uniek-k-1-kickboks-toernooi/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws