GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik

GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik

GLORY Kickboxing last een persconferentie met de deelnemers aan het 4 man toernooi van 30 januari. Dit toernooi werd last minute in het leven geroepen en zal Rico Verhoeven, Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez bevatten.

Het is inmiddels bekend dat Jamal Ben Saddik wegens een zware rug blessure zijn gevecht om de titel met Rico Verhoeven af moest zeggen. Dat sir als een klap kwam op een wel heel vervelend moment is geen geheim.

GLORY werd gedwongen haar creativiteit in te zetten en te zorgen dat het evenement en gevecht voor Verhoeven gewaarborgd bleef. Dit is gelukt, de organisatie kwam met een geniale oplossing. Een 4 man zwaargewicht toernooi zal nu de avond bekronen naast de 3 titelgevechten.

Later kijken

Om de pers de gelegenheid te geven de vechters uit het 4 man toernooi vragen te stellen. Zal er morgen 22 januari een ingelaste persconferentie plaatsvinden. Deze zal online plaatsvinden en alleen toegankelijk zijn voor de pers.

Later zal deze online te bekijken zijn. Er was al een eerdere persconferentie tussen Verhoeven en Ben Saddik. Echter door het uitvallen van de Marokkaans-Belgische vechter is deze niet meer relevant.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/nederlandse-mellony-geugjes-in-uniek-k-1-kickboks-toernooi/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws