🎥 Vechtster die borsten liet zien aangereden door auto op weg naar training! 'Meegesleurd' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtster die borsten liet zien aangereden door auto op weg naar training! 'Meegesleurd'

🎥 Vechtster die borsten liet zien aangereden door auto op weg naar training! 'Meegesleurd'

Tai Emery OnlyFans ster en een deelnemer aan het Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), werd aangereden door een auto voorafgaand aan de training, maar verborg haar verwondingen voor haar coach.

Emery die viraal ging door haar borsten te laten zien nadat ze haar debuut bij BKFC op brute wijze had gewonnen, werd aangereden door een auto op weg naar haar training in Phuket. Maar de vlieggewicht vechter was zo gemotiveerd om indruk te maken op haar huidige coach, een Dagestaanse veteraan die voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov tot zijn voormalige trainees rekent, dat ze grote moeite deed om haar wonden te verbergen.

Tai Emery, de vechter die haar verwondingen verborg na auto-ongeluk

"Ik werd van achteren aangereden en werd een stuk meegesleurd over de weg... ik ging naar huis en trok een lange broek aan [om de verwondingen te bedekken], omdat ik wist dat Mago zou zeggen: 'Yo, ga naar huis. Je traint vandaag niet", zegt Emery.

Ze traint hard voor haar volgende gevecht op 30 september en werkt samen met mede-OnlyFans-ster en bokskampioene Ebanie Bridges. Emery is vastbesloten om haar doelen te bereiken en laat zelfs een aanrijding door een auto haar niet tegenhouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws