Jon Jones vecht tegen Stipe Miocic voor de UFC titel in november! 'Historisch gevecht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jon Jones vecht tegen Stipe Miocic voor de UFC titel in november! 'Historisch gevecht'

Jon Jones vecht tegen Stipe Miocic voor de UFC titel in november! 'Historisch gevecht'

Jon Jones en Stipe Miocic zullen 11 november strijden om het zwaargewicht kampioenschap van de UFC in de meest beroemde arena ter wereld, Madison Square Garden in New York City.

Voorafgaand aan de ceremoniële wegingen van UFC 290 op vrijdag, kondigde UFC-president Dana White aan dat Jones vs. Miocic de hoofdpartij zal zijn van UFC 295, dat plaatsvindt op 11 november in Madison Square Garden in New York City. Het gevecht is al maandenlang door de UFC gepromoot, maar nu lijkt het erop dat alle partijen akkoord zijn en het langverwachte gevecht zal plaatsvinden.

Jon Jones en Stipe Miocic bereiden zich voor op legendarisch gevecht in de octagon

Jones veroverde het zwaargewicht kampioenschap in zijn terugkeer naar de octagon na een pauze van drie jaar bij UFC 285 in maart, waar hij Ciryl Gane snel versloeg in de eerste ronde. Jones stapte over naar het zwaargewicht na een ongelooflijke reeks gevechten in het licht zwaargewicht, waarbij hij de titel in 2020 opgaf.

Miocic keert terug naar de octagon na een pauze van bijna drie jaar. In zijn meest recente optreden werd de recordhouder voor de meeste titelverdedigingen in de divisie knock-out geslagen door Francis Ngannou bij UFC 260 in maart 2021. Daarvoor versloeg Miocic Daniel Cormier in twee opeenvolgende gevechten om hun driestrijd te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws