Vechtpartijen! UFC Persconferentie afgelast na backstage chaos (video) Nieuws
Nieuws

Vechtpartijen! UFC Persconferentie afgelast na backstage chaos (video)

Vechtpartijen! UFC Persconferentie afgelast na backstage chaos (video)

De officiële UFC 279-persconferentie begon meer dan een half uur te laat maar werd al snel afgelast nadat vechters backstage met elkaar op de vuist gingen. Een van de bekende UFC-vechters Darren Till werd naar verluidt zelfs knock-out zijn gemept.

De officiële persconferentie voor UFC 279 afgelopen nacht liep uit op een chaos en werd snel geannuleerd. Na een 'absolute shitshow' zoals UFC Baas Dana White het noemde, waar rivaliserende vechters backstage ruzie maakten en op de vuist gingen, werd het persmoment afgeblazen.

,,Er is veel gekke shit aan de hand daarginds," voegde hij White toe. De persconferentie duurde slechts vijf minuten en bevatte slechts twee vechters voordat White de stekker eruit trok. ,, In al deze jaren is dit nog nooit voorgekomen. "

Lekker knokken

Er brak een gevecht uit tussen rivaliserende kampen backstage, waarvan White later bevestigde dat het begon tussen Khamzat Chimaev en Kevin Holland. Ellende brak pas echt uit toen Nate Diaz die morgen tegen Chimaev vecht, en zijn team de boel escaleerde. De Britse vechter Darren Till zou zelfs door UFC-vechter Chris Alvia KO zijn geslagen.

White vertelde verslaggevers na afloop: ,,Het werd erg fysiek, meerdere vechters raakten erbij betrokken." Chimaev had ESPN eerder deze week verteld dat hij klaar was om tegen Diaz en zijn team te vechten buiten de UFC-kooi om. ,,Als ze willen vechten voor (zaterdag), fuck het geld, broer, ik ga met ze vechten. Ik hou van vechten", vertelde Chimaev aan ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws