Vechtmachine Cyborg wil boksen:' Het enige dat ik nog niet heb gedaan' Nieuws
Nieuws

Vechtmachine Cyborg wil boksen:' Het enige dat ik nog niet heb gedaan'

Vechtmachine Cyborg wil boksen:' Het enige dat ik nog niet heb gedaan'

Cris Cyborg wil haar droom waarmaken om in een boksring te vechten. De Braziliaanse zei tijdens de Bellator 279-persconferentie na het gevecht tegen verslaggevers dat haar zinnen gezet zijn op een pro-boksdebuut.

Vechtmachine Cyborg heeft het zo ongeveer allemaal gedaan in MMA. Ze heeft titels gehad in de UFC, Strikeforce, Invicta FC en momenteel Bellator. Haar plaats in de MMA-geschiedenis is al bezegeld, maar ze hoopt de volgende keer een bokswedstrijd te hebben.

Een droom

,,Voor mij, mijn volgende gevecht, zou ik een boksgevecht willen doen. Het is een van mijn dromen geweest. Misschien wordt het de volgende waar ik aan werk. Ik weet het niet", aldus Cyborg. ,,Ik weet niet wie de volgende zal zijn of wie Bellator voor me zal zetten, Cat Zingano, Amanda Nunes of Kayla Harrison. Ik vind het leuk om (op) de grote shows voor mijn fans te zijn en geniet van elke keer dat ik daar voor de titel binnenstap." (gaat verder onder video).

,,Ik heb boksen gecoacht en getraind voor één gevecht. Ik ben op zoek naar een gevecht. Ik heb alles gedaan. Ik heb geworsteld. Ik heb jiu-jitsu gedaan. Ik deed een muay Thai-gevecht. Het is de enige die ik niet heb gedaan, is boksen."

Spannend

Cyborg nam het afgelopen zaterdagavond (23 april) op tegen Arlene Blencowe in een rematch. Cyborg zette haar Bellator Women's Featherweight Championship op het spel. De wedstrijd ging over alle ronden en Cyborg werd bekroond met de winst. Blencowe toonde een enorm hart en maakte het gevecht spannend.

Ergens deze zomer zou Cyborg een free agent kunnen worden, wat inhoudt dat zij kan vefhten waar ze wil. Velen hebben zich afgevraagd of ze wel of niet bij PFL zou tekenen om het gevecht met Kayla Harrison werkelijkheid te laten worden. Sommigen geloven ook dat ze zou kunnen terugkeren naar de UFC voor een rematch met Amanda Nunes. Opnieuw tekenen bij Bellator behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws