Vechtlegende St-Pierre (41) overweegt comeback! 'Boksen is een optie' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende St-Pierre (41) overweegt comeback! 'Boksen is een optie'

Vechtlegende St-Pierre (41) overweegt comeback! 'Boksen is een optie'

St-Pierre vocht voor het laatst in de UFC in november 2017 toen hij Michael Bisping vesloeg om de middengewicht kampioen en een kampioen in twee divisies te worden. Hij ging toen met pensioen vanwege gezondheidsproblemen.

Tijdens zijn pensionering waren er geruchten dat hij zou terugkeren voor een gevecht met Khabib Nurmagomedov, maar dat kwam nooit tot wasdom. Terwijl St-Pierre aanwezig was bij het gevecht tussen Anderson Silva en Jake Paul, onthulde hij dat hij eindelijk van zijn UFC-contract af is. Hij zei ook dat hij een terugkeer naar de competitie voor boksen of worstelen niet uitsluit (gaat verder onder video).

“Ik ben al uit mijn UFC-contract. Ik ben weg. Ik zou hier vandaag niet kunnen zijn [werken met Showtime] als ik een UFC-contract had", zegt St-Pierre aan een van onze buitenlandse reporters. “Het kan de UFC kwaad maken dat ik hier ben, maar ik deed het omdat, zoals ik al zei, ik nu de vrijheid heb om te doen wat ik wil, met wie ik wil, wanneer ik maar wil."

Boksen een optie

Hoewel St-Pierre een terugkeer naar de competitie niet uitsluit, zegt de Canadees dat als hij terugkeert, het niet in MMA zou zijn. Hij gelooft dat training in MMA zijn tol eist van het lichaam, dus hij zou liever boksen of worstelen.

"Als ik dat wilde, zou ik kunnen boksen", vervolgde St-Pierre. “Je zegt nooit nooit. Als het voor een goed doel is, is het goed georganiseerd, wie weet? Ik kon boksen of worstelen. Wie weet? Maar mijn dagen waarin ik probeerde te bewijzen dat ik de sterkste man ter wereld ben, zijn voorbij. St-Pierre is momenteel 41 jaar oud en het is op dit moment onzeker of hij opnieuw zal strijden en of tegen wie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws