UFC zette Mark Hunt op de zwarte lijst! 'Klaar met vechten' Nieuws
Nieuws

UFC zette Mark Hunt op de zwarte lijst! 'Klaar met vechten'

UFC zette Mark Hunt op de zwarte lijst! 'Klaar met vechten'

Mark Hunt zegt dat hij de passie voor vechten is kwijtgeraakt nadat hij in de rechtbank met de UFC had gevochten. Hunt zegt dat hij op de zwarte lijst staat na de rechtszaak.

Voormalig UFC interim zwaargewicht titeluitdager Hunt heeft niet meer gevochten sinds hij eind 2018 zijn UFC-contract afsloot met een unaniem verlies tegen Justin Willis. Als wij de 47-jarige mogen geloven, lijkt het alsof zijn MMA-carrière nu echt over is.

,,Ik ben klaar met vechten", zei Hunt in The MMA Hour gisteren. ,,Ik denk dat ik lang geleden een passie heb verloren toen ik deze rechtszaak aanspande tegen de UFC. Ze hebben me de passie ontnomen, om eerlijk te zijn. " Hunt spande in 2017 een rechtszaak aan tegen de UFC.

Op de zwarte lijst

Daarin beweerde hij dat de UFC op de hoogte was van het gebruik van een verboden stof door Brock Lesnar tijdens UFC 200. Lesnar won het gevecht. Een resultaat wat later veranderde in een 'no contest' nadat USADA had onthuld dat Lesnar positief had getest op doping.

,,Het enige gevecht dat ik had sinds ik de UFC verliet, was een bokswedstrijd. Ik kon nergens nog een wedstrijd krijgen. Waarom zou je niet iemand laten vechten die zo goed is als ik? Ik bedoel, zo'n knappe kerel, zo'n geweldige vechter. Waarom zou je niet iemand zoals ik aannemen? Ik denk dat ik op de zwarte lijst sta, om eerlijk te zijn. Ik kon nergens een gevecht krijgen", aldus Hunt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws