VECHT ANWB! Alistair Overeem helpt Arek Wrzosek een handje Nieuws
Nieuws

VECHT ANWB! Alistair Overeem helpt Arek Wrzosek een handje

VECHT ANWB! Alistair Overeem helpt Arek Wrzosek een handje

Alistair Overeem gaat Arek Wrzsoek een helpen met zijn voorbereiding voor diens volgende gevecht. De Poolse ex-Glory vechter kan de hulp van Overeem klaarblijkelijk goed gebruiken.

Het lijkt erop dat het volgende gevecht van Arkadiusz Wrzosek nadert. En deze keer zal Alistair Overeem, die naar Warschau, Polen is afgereisd hem helpen bij zijn voorbereiding. "Mijn steun is al aangekomen", kondigde Wrzosek aan op zijn Instagram.

Wrzosek maakte met succes zijn debuut in de MMA-formule. Tijdens KSW 73 in Torwar in Warschau kruiste hij de handschoenen met Tomasz Sarara en verliet hij, na een spannende strijd, uiteindelijk de kooi als winnaar. Waarbij hij de tegenstander verpletterde voor het einde van de derde ronde.

Spannend

Er zijn veel aanwijzingen dat hij binnenkort weer zal verschijnen onder de vlag van de grootste MMA-organisatie in Europa. En deze keer zal de legendarische Overeem die recentelijk Badr Hari versloeg hem helpen bij zijn voorbereidingen. Het is al lang geen geheim dat vechters elkaar kennen en respecteren (lees verder onder video).

Tot nu toe is het niet precies bekend tegen wie Wrzosek in de nabije toekomst zal vechten. Op dit moment zijn er echter in KSW verschillende vechters tegen wie de Pool de kooi in kan. Onder hen zijn er zeker Artur Szpilka of zelfs Izu Ugonoh. Het wordt dus nog even spannend wat de matchmakers van de organisatie uiteindelijk zullen beslissen. Wat Overeem betreft deze gaf aan ook nog een MMA-partij te willen. KSW is daar een serieuze optie voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws