'Bokskop!' Thierry Baudet beledigt bokslegende Klitschko Nieuws
Nieuws

'Bokskop!' Thierry Baudet beledigt bokslegende Klitschko

'Bokskop!' Thierry Baudet beledigt bokslegende Klitschko

Thierry Baudet heeft geen punten gescoord bij de boksfans. De uitgesproken politicus uitte op Twitter zijn kritiek op het bezoek van een aantal Duitse politici aan de Oekraïne. Bokslegende Vitali Klitschko werd ook niet gespaard in de reactie van Baudet.

Als politicus is Baudet geliefd en gehaat, vooral zijn ongezouten mening die hij volgens critici al een kip zonder kop uit, worden vaak afgedaan als onzin. Gisteren reageerde Baudet op een twee van 'De Nationale Pruttelaar door te zeggen dat Klitschko een 'Bokskop' zou hebben.

,,Duitse politici proostend met een glas champagne, terwijl ze vanaf een balkon uitkijken over de oorlogsschade in #Oekraïne. Decadenter wordt het niet", aldus De Nationale Pruttelaar waar Klitschko te zien is tussen de Duitse afvaardiging die uitkijkt over de verwoestingen in Kiev. Klitschko is burgemeester van de stad.

Je bent een lafaard

,,Haha en die “klitsch” met z’n bokskop er ook tussen", reageert Baudet die gelijk een storm van boze reacties kreeg. ,,Je zou een flinke vent zijn als je zoiets persoonlijk bij iemand in het gezicht zou zeggen.", reageert een boze volger. ,,Maar het is zoals gewoonlijk, een grote bek op afstand. In het Nederlands wordt zo’n figuur een lafaard genoemd! En dat ben je! Lafaard!

Vitali Klytsjko is een Oekraïense politicus en voormalige bokser. Sinds 5 juni 2014 is hij de burgemeester van Kiev. Als bokser won Klitschko meerdere wereldkampioenschappen zwaargewicht. Hij hield onder andere de titel van de World Boxing Organization (WBO) van 1999 tot 2000.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws