Probleem! Zo gevaarlijk is beruchte kooivechter Khamzat Chimaev
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Probleem! Zo gevaarlijk is beruchte kooivechter Khamzat Chimaev

Probleem! Zo gevaarlijk is beruchte kooivechter Khamzat Chimaev

Probleem! Zo gevaarlijk is beruchte kooivechter Khamzat Chimaev

Khamzat Chimaev bereidt zich voor op een terugkeer zaterdag. Tijdens UFC 273 zal de Rus het op nemen tegen de doorgewinterde Gilbert Burns. Vooruitlopend op de wedstrijd duiken er video’s op van de Rus die laten zien hoe gevaarlijk deze is in de kooi.

Terwijl Chimaev zich voorbereidt om terug te keren naar de UFC aankomende zaterdag, zijn er opnieuw beelden opgedoken van een van zijn beste pro MMA-overwinningen. Daarin is te zien hoe de 27-jarige een van de meest indrukwekkende resultaten van zijn carrière behaalde bij Brave CF 23 in april 2019.

Groot probleem

De knock-out overwinning kwam in Jordanië tegen Ikram Aliskerov en hielp Chimaev op te vallen bij de UFC scouts. In totaal heeft Chimaev tijdens zijn tien overwinningen zes knock-outs op zijn naam staan. Zoals het geval is met de meeste UFC-jagers, heeft Chimaev geweldig werk verricht buiten de UFC voordat hij zelfs maar een voet in de UFC-kooi zette.

Zaterdagavond bij UFC 273 zal Chimaev proberen zijn legende nog verder te laten groeien wanneer hij de kooi binnenstapt om het op te nemen tegen Gilbert Burns. Hoewel hij al wordt gezien als een potentiële UFC kampioen, moet hij eerst iemand als Burns verslaan voordat hij zelfs maar kan nadenken over een kans op weltergewicht koning Kamaru Usman.

Hoe dan ook, voor het geval iemand eraan herinnerd moet worden, Chimaev is een echt probleem voor iedereen op licht en weltergewicht.

Bekijk ook

Parkeerruzie eindigt in vechtpartij! Publiek geeft advies (video)

Parkeerruzie loopt uit de hand! Publiek coached mee (video)

Dan maar knokken....

'Dit overleeft hij niet!' Angst om boksicoon Joshua

‘Dit overleeft hij niet!’ Angst om boksicoon Joshua

Dit overleeft hij niet

'Man zonder pik!' Boksbond overweegt transgender competitie

‘Man zonder pik!’ Boksbond ziet transgender competitie wel zitten

In de praktijk zijn er extreme gevallen geweest waar vrouwelijke vechters zwaar letsel opliepen,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page