UFC VETERAAN BESCHULDIGD: 'Hij liet mij z'n penis zien' Nieuws
Nieuws

UFC VETERAAN BESCHULDIGD: 'Hij liet mij z'n penis zien'

UFC VETERAAN BESCHULDIGD: 'Hij liet mij z'n penis zien'

UFC veteraan en huidig WWE Wrestler Brock Lesnar wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij zou zijn penis hebben laten zien aan een vrouwelijke collega vechter.

De beschuldiging komt van de gepensioneerde worstelaar Terri Runnels. "Ik heb niet veel respect voor Brock, ik denk niet dat Brock worstelfans respecteert. Brock deed iets dat als het vandaag de dag en de tijd was … weet je," vertelde Runnels aan Kee on Sports. "

Lesnar deed zijn laatste MMA gevecht in 2016, toen hij Mark Hunt versloeg op UFC 200. Het resultaat van dat gevecht werd echter vernietigd toen Lesnar gesnapt werd op doping. Hunt neemt tot de dag van vandaag juridische stappen tegen de UFC om eerherstel en de winst toekent te krijgen.

Gee respect

"Hij liet me zijn penis zien en riep mijn naam terwijl ik langs liep waar hij in de kleedkamer was en opende zijn handdoek zodat ik zijn mannelijkheid kon zien,. Ik zou veel liever hebben dat hij niet zo respectloos is tegenover een vrouw die al zo lang in deze branche zit,"vervolgde Runnels. "

Brock Lesnar veroverde de UFC zwaargewicht titel op Randy Couture. In de loop van zijn MMA-carrière versloeg Lesnar onder andere Frank Mir en Shane Carwin. Wel verloor hij van de Nederlander Alistair Overeem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws