UFC VECHTER ALISTAIR OVEREEM STOPT NA EINDE CONTRACT: '25 jaar is genoeg' Nieuws
Nieuws

UFC VECHTER ALISTAIR OVEREEM STOPT NA EINDE CONTRACT: '25 jaar is genoeg'

UFC VECHTER ALISTAIR OVEREEM STOPT NA EINDE CONTRACT: '25 jaar is genoeg'
UFC VECHTER ALISTAIR OVEREEM STOPT NA EINDE CONTRACT: '25 jaar is genoeg'

Alistair Overeem maakte afgelopen zaterdag een stevige comeback met het verslaan van Walt Harris.

Tijdens zijn gevecht afgelopen zaterdag 16 mei met Harris liet Overeem zien als oudgediende bij de UFC nog niet te zijn uitgeblust, toch ziet hij een einde aan zijn carrière en stopt na het uitdienen van zijn contract.

Overeem deed zich een mooi cadeau toekomen op zijn 40e verjaardag met het verslaan van Harris, en ziet nu nog een laatste kans om eindelijk eens een UFC titel binnen te slepen. Dat komt omdat Overeem zegt dat hij waarschijnlijk met pensioen zal gaan zodra zijn huidige contract met de UFC is afgelopen.

Het is mooi geweest

In gesprek met ESPN legt Alistair uit waarom 25 jaar vechtsporten genoeg is. "Ik zie het het einde komen. Mijn eerste gevecht was in 1997, nooit pauze gehad, altijd getraind. Dus dat is 27 jaar training, 23 jaar vechten. Na dit contract wordt het 25 jaar vechten en ik denk dat het na 25 jaar een heel mooi moment zal zijn om dat niet meer te doen ”, zei Overeem.

Overeem heeft wereldtitels gewonnen in tal van organisaties, waaronder K-1, Strikeforce en DREAM. De UFC-titel is hem echter ontgaan. Met nog vier gevechten over op zijn huidige UFC-deal, zegt Overeem toch een laatste kans op die van de UFC te ambiëren om het rijtje met wereldtitels compleet te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws