UFC-vechter opgepakt na bijna doodslaan vriendin Nieuws
Nieuws

UFC-vechter opgepakt na bijna doodslaan vriendin

UFC-vechter opgepakt na bijna doodslaan vriendin

Cain Carrizosa voormalig UFC-vechter is gearresteerd en wordt beschuldigd van zware mishandeling en huiselijk geweld in aanwezigheid van een kind.

De 36-jarige Carrizosa, bijgenaamd "Insane", zou zijn vriendin hebben geslagen en verwond, waardoor ze "stuiptrekte en niet meer reageerde", aldus Gephardt Daily. Het slachtoffer werd naar het St. George Regional Hospital vervoerd, waar ze naar verluidt in slechte staat verkeerd.

Eerder mishandeld

Carrizosa wordt zonder borgtocht vastgehouden in de Purgatory Correctional Facility in Washington County. De vechter wordt ook in verband gebracht met een eerdere mishandeling in maart 2022 waarbij hetzelfde slachtoffer betrokken was. Carrizosa moet woensdag voor de rechter verschijnen.

Als vechter deed Carrizosa twee pogingen om UFC-ster te worden, maar faalde in beide wedstrijden. Na een verlies tegen Chris Wade door middel van guillotine-choke bij UFC 177, verloor hij ook tegen Leonardo Mafra Texeira tijdens UFC Fight Night 62. Hij vocht ook voor Bellator MMA en Tachi Palace Fights.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws