Boksicoon Deontay Wilder intiem met eigen standbeeld | video Nieuws
Nieuws

Boksicoon Deontay Wilder intiem met eigen standbeeld | video

Boksicoon Deontay Wilder intiem met eigen standbeeld | video

Deontay Wilde toonde zijn liefde door te praten met het standbeeld van zichzelf en deze te omhelzen. Het beeld werd onlangs werd onthuld in zijn geboorteplaats Tuscaloosa, Alabama.

Je zou haast denken dat Wilder van het padje af is, maar niets is minder waar. De topbokser wilde gewoon wat liefde tonen aan zijn bronzen evenbeeld. Hij heeft de speciale band met het kunstwerk nu voortgezet door er een bezoek aan te brengen.

Liever tegen Anthony Joshua

De zwaargewicht knock-out koning deelde een clip van de ontmoeting op sociale media. In de clip vertelt Wilder zijn bronzen gedaante dat 'er meer te doen is' en fans hopen binnenkort op een aankondiging over hoe hij van plan is dat aan te pakken.

Wilder heeft van de WBC de opdracht gekregen om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr om te beslissen wie de volgende in de rij is voor een kans op de titel van Tyson Fury. Hoewel het gevecht gemakkelijk genoeg lijkt om te maken, heeft zijn team publiekelijk de voorkeur gegeven om in plaats daarvan tegen Anthony Joshua te boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws