Gaat Sexy Paige te ver met fotoshoot? Vechtfans verdeeld Nieuws
Nieuws

Gaat Sexy Paige te ver met fotoshoot? Vechtfans verdeeld

Gaat Sexy Paige te ver met fotoshoot? Vechtfans verdeeld

Paige Van Zant heeft hard gewerkt om naam te maken in de wereld van vechtsporten. Het succes van Van Zant, een zeer bekwame MMA-vechter, leidde haar naar kansen over de hele wereld.

Vechter VanZant is ook een pionier in het zo nu en dan pronken met haar schoonheid, maar deze keer legde ze de lat hoger met een stomende fotoshoot waarbij ook haar man betrokken was.De foto's verdelen de fans. Niet iedere fan kon het waarderen.

De voormalige Mixed Martial Artist maakte haar weg naar het professionele worstelen nadat ze vorig jaar haar debuut maakte voor Tony Khan's All Elite Wrestling. Paige VanZant maakte haar debuut bij de Double Or Nothing pay-per-view in mei 2022. Sindsdien is ze echter niet meer te zien geweest.

Aandacht

Paige VanZant trekt graag de aandacht van de fans met haar sexy foto's en video's en tilde het deze keer naar een hoger niveau. Ze liet onlangs een video op Instagram vallen waarin ze een vrij gedurfde en pikante fotoshoot deed met haar man en mede vechter Austin Vanderford. Wat eruitziet als een poging om de aandacht van het grote publiek te trekken.

We zullen moeten afwachten of dit soort publieke aandacht Tony Khan ertoe aanzet Paige VanZant terug te halen op AEW-televisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws