GATVER! UFC-vechter knipt stuk oor af van Jackass-ster met schaar (video) Nieuws
Nieuws

GATVER! UFC-vechter knipt stuk oor af van Jackass-ster met schaar (video)

GATVER! UFC-vechter knipt stuk oor af van Jackass-ster met schaar (video)

Jackass-ster Steve-O heeft onlangs details onthuld van een stunt die fout was gegaan, waardoor voormalig UFC licht-zwaargewicht kampioen Jon Jones een deel van zijn oor afsneed.

De televisiepersoonlijkheid verbond zich in de zomer van 2020 met Jones en ze werden al snel vrienden. Waarbij Steve-O zelfs de MMA-ster in een van zijn virale stunts betrok.

Veel MMA-vechters lijden aan een aandoening die bekend staat als bloemkooloor. Die het gevolg is van een directe slag op het oor waardoor bloed of andere vloeistoffen zich in het getroffen gebied verzamelen.

Steve-O hoopte een bloemkooloor te krijgen zonder de jarenlange training die de meeste MMA-vechters doen om het te krijgen. In plaats daarvan deed hij een beroep op Jones om de klus zo snel mogelijk te klaren.

Deed pijn man

,,Jon Jones probeerde me een bloemkooloor te geven. Dus we zijn in het huis van Jon Jones en hij heeft halters met de gewichten", herinnerde Steve-O zich op Daniel Cormier's Multifaceted-podcast.

,,We stopten mijn oor tussen de gewichten en hij is alsof hij ze ellebogen. Mijn oor komt daar uit en hij zegt: 'dat is het, je hebt het, dat is een bloemkooloor', en een paar dagen later gebeurde er niets.'"

Steve-O deed opnieuw een beroep op Jones om hem te helpen de UFC-look te krijgen en deze keer gingen ze naar een hoger niveau toen Jones zijn titelriem en een hamer gebruikte om de klus te klaren.

,,Het lijkt alsof alles cool is en in deze beelden is het het gekste dat je ooit hebt gezien. In deze beelden hamert hij, slaat erop, en dan ineens, één klap, dan spat het bloed gewoon van onder deze riem. We waren allemaal in paniek", zei Steve-O.

“Mijn oor is geraakt tot waar een heel stuk van mijn oor gewoon naar beneden hangt en het is het meest intense dat je ooit hebt gezien. We hebben een schaar en hebben net dit hele stuk van mijn oor afgeknipt. Jon deed het. Jon knipte het eraf, slechts één stuk."

Steve-O onthulde dat hij na dat incident niet meer van Jones hoorde. Het kan zijn omdat de MMA-vechter van slag was door wat er was gebeurd. Of het feit dat hij zichzelf heeft afgezonderd voor zijn langverwachte zwaargewicht debuut later dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws