'400.000 of je mond houden': UFC-vechters in alles of niets worstelwedstrijd Nieuws
Nieuws

'400.000 of je mond houden': UFC-vechters in alles of niets worstelwedstrijd

'400.000 of je mond houden': UFC-vechters in alles of niets worstelwedstrijd
'400.000 of je mond houden': UFC-vechters in alles of niets worstelwedstrijd

Een knotsgek idee of een manier om de mond te snoeren van een concurrent. UFC-vechter Gilbert Burns wil dat collega Nate Diaz zijn mond houdt of komt worstelen.

Gilbert Burns zou Kamaru Usman uitdagen voor de weltergewicht titel tijdens UFC 256 op 12 december. Zij het niet dat Usman zich noodgedwongen moest terugtrekken vanwege een blessure. Nu Burns zonder tegenstander zit wil de Braziliaan toch wat actie in de tent. dus trok hij de stoute schoenen aan en daagt Diaz uit tot een gevecht.

Diaz die niet echt op zijn mondje gevallen is uitte wat commentaar op de Braziliaan. Hij zegt dan ook dat de Amerikaan zijn mond moet houden. Als hij een vent is gaat hij een 'grapple' wedstrijd aan met Burns. Grapple is een soort van worstelen wat vaak in Jiu Jitsu te zien is. Beiden zouden dan ieder 200.000 inzetten en de winnaar mag het gehele prijzengeld van 400.000 houden.

Alles of niets

Burns en Diaz zijn allebei Braziliaanse Jiu Jitsu zwarte banden. Maar Burns heeft meer geloofsbrieven op zijn naam staan. Burns heeft tijdens zijn worstelcarrière verschillende wereldtitels en gouden medailles gewonnen. Diaz heeft echter meer submission overwinningen op zijn cv. De Amerikaan is een van de slechts twee vechters die Conor McGregor op de grond versloegen bij de UFC.

Diaz heeft ruim een jaar niet meer gevechten. Hij verloor van Jorge Masvidal die daarmee de UFC 'Baddest Motherfucker' titel binnensleepte. Voor zover heeft Diaz nog niet gereageerd op het voorstel van Burns. Maar het zou zomaar kunnen dat Diaz open zou kunnen staan ​​voor een worstelwedstrijd met $ 400k aan prijzengeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws