BREAKING UFC 251: Gilbert Burns vs Kamaru Usman afgelast MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING UFC 251: Gilbert Burns vs Kamaru Usman afgelast

BREAKING UFC 251: Gilbert Burns vs Kamaru Usman afgelast
BREAKING UFC 251: Gilbert Burns vs Kamaru Usman afgelast

Het ziet er naar uit dat de headliner voor UFC 215 Gilbert Burns vs Kamaru Usman vervalt. Burns testte positief op het coronavirus Covid-19.

De UFC 251 headliner is vervallen door het coronavirus, aangezien Gilbert Burns positief is getest voor het coronavirus. Dt dwingt Burns uit het gevecht met kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Het nieuws kwam zaterdag naar buiten.

Er staan ​​nog twee andere titelgevechten op het programma voor UFC 251. De strijd om de vacante bantamgewicht titel tussen Jose Aldo en Petr Yan. Ook de rematch van vedergewicht kampioen Alexander Volkanovski met voormalig kampioen Max Holloway wordt naar uit gekeken.

Burns vs Usman verplaatst

Het gevecht tussen Burns en Usman dat volgende week zou plaatsvinden op Yas Island, Abu Dhabi, zal naar verwachting naar een latere datum worden verplaatst. Zo melden anonieme bronnen, de UFC heeft nog geen officiële aankondiging gedaan.

Burns reisde van Florida, waar hij trainde voor UFC 251, naar Las Vegas. De UFC gebruikt de stad als tussenstation om atleten te testen op COVID-19 voordat ze naar het Midden-Oosten vliegen. Het testresultaat van Burns kwam positief terug. Ook zijn broer en cornerman, Herbert Burns, en coach Greg Jones zijn besmet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws