UFC's Dana White brengt nieuws dat elke Nederlandse MMA Fan wil horen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC's Dana White brengt nieuws dat elke Nederlandse MMA Fan wil horen

UFC's Dana White brengt nieuws dat elke Nederlandse MMA Fan wil horen

In een recent onthullend gesprek met TNT Sports, deelde Dana White, de president van de Ultimate Fighting Championship (UFC), mee dat fans zich kunnen opmaken voor een spectaculair pay-per-view (PPV) evenement in Engeland. Terwijl de exacte details nog in nevelen gehuld zijn, kunnen de fans niet wachten.

Engeland is dichtbij voor de Nederlandse UFC fans die voorlopig niet hoeven te hopen op een event in ons land. Dat White nu met het nieuws komt in Engeland te landen betekent dat veel fans de Noordzee over kunnen steken.

Engeland in de schijnwerpers

"Dit wordt iets speciaals voor de Engelse fans," beloofde White tijdens het interview. "We hebben iets groots in petto." De geruchtenmolen suggereert eind juli als de periode waarin dit evenement zou kunnen plaatsvinden, met Manchester als de beoogde stad.

Met twee Engelse kampioenen in de gelederen van de UFC, lijkt de keuze voor Engeland een logische stap. Tom Aspinall, de interim zwaargewicht kampioen, en Leon Edwards, de weltergewicht kampioen, staan beiden te popelen om hun titels te verdedigen op eigen bodem.

Locatie en datum

Hoewel White de specifieke details nog moet bevestigen, hintte hij dat de aankondiging aanstaande is. "Houd de komende dagen je ogen open," adviseerde hij. De data 20 en 27 juli worden veelvuldig genoemd als potentiële data voor dit historische evenement.

Het is alweer acht jaar geleden dat de UFC Manchester koos voor een PPV-evenement. In 2016 verdedigde Michael Bisping daar zijn middengewicht titel in een legendarische rematch tegen Dan Henderson. Het evenement staat nog steeds in het geheugen gegrift van vechtsportfans.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws