UFC vechtbaas White laat Donald Cerrone tegen stier vechten! '100.000 in de zak' Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White laat Donald Cerrone tegen stier vechten! '100.000 in de zak'

UFC vechtbaas White laat Donald Cerrone tegen stier vechten! '100.000 in de zak'

Dana White, de CEO van UFC, heeft een unieke uitdaging georganiseerd voor UFC-legende Donald 'Cowboy' Cerrone. Cerrone, die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière in de mixed martial arts, staat nu voor een geheel nieuwe uitdaging: het berijden van White's 1.400 pond wegende stier, genaamd 'Twisted Steel'.

'Twisted Steel' is een formidabele tegenstander

'Twisted Steel' is geen onbekende in de wereld van het professionele stierenrijden. Deze vijfjarige stier heeft op de PBR (Professional Bull Riding) circuit indruk gemaakt door een professionele atleet in minder dan drie seconden af te werpen. Met slechts drie succesvolle ritten in 34 pogingen, staat 'Twisted Steel' bekend als een bijzonder uitdagende tegenstander.

Cerrone's nieuwe uitdaging

Donald 'Cowboy' Cerrone, die in juli 2022 met pensioen ging na een reeks verliezen in de UFC, heeft altijd een passie gehad voor professioneel stierenrijden. Via Instagram daagde hij 'Twisted Steel' uit voor een 8-seconden durende rit. "Ik heb nooit 'nee' gezegd tegen een gevecht. Ik denk dat ik hem een hel moet geven," verklaarde Cerrone.

De confrontatie tussen Cerrone en 'Twisted Steel' zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, tijdens de PBR World Finals. Dit evenement belooft een spectaculaire showdown te worden tussen een UFC-icoon en een beruchte stier.

Een goed doel en de inzet

Dana White heeft toegezegd $50.000 te doneren aan een door Cerrone gekozen goed doel, enkel voor het accepteren van de uitdaging. Mocht Cerrone erin slagen de volle acht seconden op 'Twisted Steel' te blijven, dan zal White $100.000 doneren aan het goede doel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws