Jake Paul reageert op uitdaging Donald Cerrone! 'Oude kerels in elkaar slaan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul reageert op uitdaging Donald Cerrone! 'Oude kerels in elkaar slaan'

Jake Paul reageert op uitdaging Donald Cerrone! 'Oude kerels in elkaar slaan'

Jake Paul heeft geen interesse voor een bokswedstrijd tegen UFC-veteraan Donald Cerrone. Paul zegt het oude kerels in elkaar slaan beu te zijn.

Houd je adem niet in voor een mogelijk gevecht tussen Jake Paul en Donald Cerrone. Cerrone, een gepensioneerde voormalige UFC-titeluitdager, toonde onlangs interesse in een bokswedstrijd met Paul. De YouTube-ster die professionele bokser werd heeft een reactie gegeven.

Paul zei dat hij niet geïnteresseerd is in het vechten tegen Cerrone, en dat hij liever een jongere naam zou zien voor zijn volgende uitje.

Geen zin in

"Ik weet het niet, ik ben het een beetje zat om deze oude kerels zo in elkaar te slaan, je weet wat ik zeg," vertelde Paul aan The Schmo. “Ik probeer gewoon iemand te krijgen die jonger is, maar ze zijn allemaal bang. Ze proberen gewoon hun record te beschermen.'

Paul won vorig jaar van de 47-jarige Anderson Silva. Ze vochten afgelopen oktober in een gevecht van acht ronden in Glendale, Ariz. Paul is 6-0 sinds hij in 2020 overstapte op professioneel boksen. Hij nam het op tegen verschillende oud MMA-vechters, waaronder hij Silva, Tyron Woodley (tweemaal) en Ben Askren versloeg.

Cerrone trok zich in juli terug uit de MMA-competitie na een verlies tegen Jim Miller bij UFC 276. De 39-jarige is een van de meest herkenbare figuren in de UFC-geschiedenis, op een gegeven moment hield hij de records voor gevechten, overwinningen, finishes, bonussen en meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws