πŸŽ₯ Man krijgt klappen van UFC-ster Nate Diaz: 'gelukkig heb ik het overleefd' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Man krijgt klappen van UFC-ster Nate Diaz: 'gelukkig heb ik het overleefd'

πŸŽ₯ Man krijgt klappen van UFC-ster Nate Diaz: 'gelukkig heb ik het overleefd'

Rodney Petersen, beter bekend als 'Not Logan Paul' vanwege zijn aanstaande verschijning bij Misfits Boxing 12, heeft verklaard dat hij "geluk heeft gehad om te overleven" na een ernstige hersenschudding en acht hechtingen in zijn hoofd als gevolg van een confrontatie met UFC-ster Nate Diaz.

Petersen, een amateur MMA- en celebrity boksveteraan met een 0-6 record, vertelde Misfits dat hij een tweede, officieel gevecht met Diaz wel ziet zitten na door de UFC-veteraan te zijn gewurgd op Bourbon Street in New Orleans.

De confrontatie en gevolgen

Petersen beschrijft het incident waarbij Diaz naar verluidt een waterfles naar reality-tv-ster Chase DeMoor gooide, wat leidde tot een korte schermutseling tijdens het evenement. De situatie escaleerde echter tijdens de afterparty van het evenement, waar Diaz en een grote entourage naar buiten gingen om DeMoor te confronteren.

Petersen, die probeerde de situatie te sussen, werd vervolgens door Diaz aangevallen.

Geen wrok tegen Diaz

Ondanks het incident lijkt Petersen geen wrok te koesteren tegen Diaz. Met een gevecht bij Misfits en een reeks optredens als lookalike, leeft hij zijn droom als influencer, terwijl hij ook twee fulltime banen heeft om zijn gezin te ondersteunen.

Petersen grapte dat hij onder alle omstandigheden echt tegen Diaz zou vechten, aangezien ze uiteindelijk allemaal in zijn voordeel werken. "Ik vecht morgen tegen hem," zei hij. "Het draait uiteindelijk allemaal om geld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws