UFC-ster McGregor geeft ontslagen kampioen Ngannou advies! 'Doe dit' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor geeft ontslagen kampioen Ngannou advies! 'Doe dit'

UFC-ster McGregor geeft ontslagen kampioen Ngannou advies! 'Doe dit'

Conor McGregor heeft wat advies gedeeld met Francis Ngannou die afgelopen weekend ontslagen werd door de UFC.

Zaterdag bevestigde Dana White het ontslag van Ngannou. Het nieuws was verrassend en gisteren vertelde Ngannou in een live interview dat hij zichzelf vertegenwoordigde tijdens zijn onderhandelingen met de UFC. McGregor nam dit tot zich en besloot Ngannou wat ongevraagd advies te geven.

“Wat ik heb geleerd, is dat je niet naar de onderhandelingstafel gaat in de verwachting alles te hebben wat je wilt. Maar je wilt in ieder geval dat je partner, de andere kant, je bereidheid toont of het op zijn minst probeert", zei Ngannou.

Ook Rico Verhoeven

“Ik vroeg om veel dingen, wat niet betekent dat ik al die dingen verwachtte." Nadat het interview was afgelopen, ging Conor McGregor naar zijn Instagram-verhaal om advies te geven aan Francis Ngannou. Het advies van de Ier was om een manager te zoeken voor deze onderhandelingen en zei hem samen te werken met Paradigm, die McGregor ook onder de vleugels heeft. Ook glory Kampioen Rico Verhoeven valt onder dit bedrijf.

“Een correcte vertegenwoordiging is absoluut noodzakelijk. Sluit je aan bij Paradigm sports!”, schreef McGregor. Het is geen verrassing dat Conor McGregor tegen Francis Ngannou zei dat hij met Paradigm moest werken. Dit aangezien de Ier actief is in het rekruteren van vechters voor zijn management. Of Ngannou dat advies opvolgt lijkt onwaarschijnlijk, aangezien hij zei dat hij graag over zijn eigen deals onderhandelde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws