UFC-ster McGregor afgezeken door fans over videoclip Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor afgezeken door fans over videoclip

UFC-ster McGregor afgezeken door fans over videoclip

Conor McGregor geniet nog steeds van zijn uit de UFC-kooi. Onlangs werd hij betrapt tijdens het feesten in Abu Dhabi, dat ertoe heeft geleid dat fans hem belachelijk maakten vanwege zijn capriolen.

Sinds zijn nederlaag tegen Dustin Poirier vorig jaar, heeft de Ier niet meer geveochten vanwege de opgelopen beenbreuk die het gevecht eerder beëindigde dan de hij gewild zou hebben. Sindsdien heeft McGregor zijn gebruikelijke capriolen uitgehaald. Mensen uitgedaagd op sociale media, zijn meningen vaak behoorlijk snel verwijdert, maar niet voordat het door veel mensen is gezien!

McGregor heeft beweerd dat hij binnenkort zal terugkeren naar de UFC, maar tot nu toe is er niets officieel aangekondigd, waarbij Dana White toegeeft dat hij zes maanden drugstests zal moeten ondergaan voorafgaand aan een gevecht.

Niks om handen

De voormalige kampioen verkeert de laatste tijd in een slechte vorm en verloor drie van zijn laatste vier gevechten. Dit resulteerde in boze fans omdat hij poseerde met een titelriem in Abu Dhabi. Een fan zei: “Bruhhhhhhhhhhhhh. Man paradeert echt met zijn titelriem uit 2016. Ik bedoel, hij gaat te ver met het 'eens een kampioen, altijd een kampioen'-ding.'

Een ander merkte op: "Nu deze man die rondloopt en eruitziet als een vader van middelbare leeftijd zonder baard, maakt het echt een verschil." Iemand anders beweerde: "Ik zou rond kunnen lopen met de rugby trofeeën van mijn team van toen ik 13 was."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws