Conor McGregor's teamgenoot geklapt door Jake Paul's sparringpartner Nieuws
Nieuws

Conor McGregor's teamgenoot geklapt door Jake Paul's sparringpartner

Conor McGregor's teamgenoot geklapt door Jake Paul's sparringpartner

Dillon Danis de Bellator weltergewicht vechter en vriend van Conor McGregor kreeg er gisteren flink van langs. Na eerst YouTube ster en bokser KSI te hebben geslagen kreeg hij zelf een flinke beuk van Anthony Taylor, de trainingsmaat van Jake Paul.

Bellator-jager Dillon Danis heeft de afgelopen drie jaar niet veel interesse getoond in vechten in de kooi. Maar hij is meer dan bereid om problemen te veroorzaken wanneer hij wordt gesteund door een entourage van vrienden en beveiligers buiten de kooi.

Verkeerd

Minder dan een week verwijderd van een fysieke woordenwisseling met UFC-ster Nate Diaz buiten Madison Square Garden na UFC 281, is Dillon Danis er weer mee bezig. Dit keer veroorzaakte hij een vechtpartij buiten de Misfits x DAZN X Series-weging met professionele bokser Anthony Taylor.

Minuten nadat hij met YouTuber KSI een handgemeen in het gebouw had veroorzaakt, bevond Danis zich aan de verkeerde kant van een totale vechtpartij buiten het gebouw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws