UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! 'Beter dan Messi' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! 'Beter dan Messi'

UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! 'Beter dan Messi'

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen lijkt zijn eerste stappen in het profvoetbal te hebben gezet. Volgens de Russische pers zou de topvechter getekend hebben bij voetbalclub FC Legion Dynamo.

RT Sport meldt vanavond dat de topknokker Khabib de voetbalschoenen aan zal trekken. ,,Het is beter dan Messi!' Russische 3rd-tier voetbalclub in Dagestan hint naar het ondertekenen van Khabib in een poging op de overwinning van de Russische beker", schrijft RT.

Legion versloeg het voormalige Russische Premier League-team Anzhi Makhachkala met 2-0 om de groepsfase van de Russian Cup te bereiken. Waarin ze het zullen opnemen tegen enkele van de beste clubs van het land.

Messi is er niks bij

Khabib is een groot fan van Real Madrid en bouwde een soort verstandhouding op met Cristiano Ronaldo, die Khabib zelfs een persoonlijk shirt overhandigde tijdens de wedstrijd. Ook Clarence Seedorf behoort tot de intimi rondom de Rus.

Er werd geopperd dat Khabib gratis zou spelen om de bescheiden club te helpen sponsorgelden in te zamelen. Om zo de broodnodige aandacht voor het team te trekken. Een fan noemde de ondertekening van Khabib 'Beter dan Messi', verwijzend naar de Argentijn die deze week overstapte naar voetbalclub Paris St-Germain.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws