UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! 'Beter dan Messi'
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! ‘Beter dan Messi’

UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! ‘Beter dan Messi’

UFC-ster Khabib tekent bij voetbalclub in Rusland! 'Beter dan Messi'

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen lijkt zijn eerste stappen in het profvoetbal te hebben gezet. Volgens de Russische pers zou de topvechter getekend hebben bij voetbalclub FC Legion Dynamo.

RT Sport meldt vanavond dat de topknokker Khabib de voetbalschoenen aan zal trekken. ,,Het is beter dan Messi!’ Russische 3rd-tier voetbalclub in Dagestan hint naar het ondertekenen van Khabib in een poging op de overwinning van de Russische beker”, schrijft RT.

Legion versloeg het voormalige Russische Premier League-team Anzhi Makhachkala met 2-0 om de groepsfase van de Russian Cup te bereiken. Waarin ze het zullen opnemen tegen enkele van de beste clubs van het land.

Messi is er niks bij

Khabib is een groot fan van Real Madrid en bouwde een soort verstandhouding op met Cristiano Ronaldo, die Khabib zelfs een persoonlijk shirt overhandigde tijdens de wedstrijd. Ook Clarence Seedorf behoort tot de intimi rondom de Rus.

Er werd geopperd dat Khabib gratis zou spelen om de bescheiden club te helpen sponsorgelden in te zamelen. Om zo de broodnodige aandacht voor het team te trekken. Een fan noemde de ondertekening van Khabib ‘Beter dan Messi’, verwijzend naar de Argentijn die deze week overstapte naar voetbalclub Paris St-Germain.

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page