UFC-kampioen Khabib in voetbalteam van Clarence Seedorf (video) Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Khabib in voetbalteam van Clarence Seedorf (video)

UFC-kampioen Khabib in voetbalteam van Clarence Seedorf (video)

Khabib Nurmagomedov maakt volledig gebruik van zijn vrije tijd tijdens zijn sportieve pensionering. De UFC-kampioen Khabib speelde potje voetbal met het team van Clarence Seedorf.

Zoals we weten, besloot Nurmagomedov na UFC 254 en een overwinning met Justin Gaethje zijn UFC avontuur te beëindigen. Khabib zorgde meteen voor veel andere zaken, zoals het kopen van een eigen MMA-organisatie.

De atleet wil MMA ook introduceren bij de Olympische Spelen. In zijn vrije tijd brengt de MMA-ster uit Rusland zijn tijd echter door met sporten. Waaronder voetballen met onder anderen legende Clarence Seedorf.

Ware legende

Momenteel heeft Khabib 29 gewonnen MMA-gevechten. Zelfs voor het laatste gevecht werd er gezegd dat de kampioen wil blijven vechten tot zijn record een score van 30 bereikt.

Misschien keert hij uiteindelijk terug naar de UFC-achthoek. Zijn vader, die dit jaar overleed, herhaalde dat hij graag zou willen dat zijn zoon ooit tegen UFC- legende Georges St. Pierre zou vechten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-mcgregor-vliegt-boksexperts-in-voor-gevecht-met-poirier/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws