UFC kampioen Islam Makhachev roept op tot titelgevecht! Deze topvechter wil wel MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Islam Makhachev roept op tot titelgevecht! Deze topvechter wil wel

UFC kampioen Islam Makhachev roept op tot titelgevecht! Deze topvechter wil wel

Het duurde niet lang voordat Islam Makhachev een reactie kreeg toen de lichtgewicht kampioen van de UFC een bericht deed waarin hij opriep tot zijn volgende uitdager.

De 31-jarige is vers van de eerste verdediging van zijn lichtgewicht titel bij UFC 284, waar Makhachev de poging van Alexander Volkanovski om kampioen in twee divisies te worden verpeste De vedergewicht koning van de UFC gaf de Rus de zwaarste test uit zijn carrière en verraste veel fans met hoe goed hij presteerde, maar Makhachev liep weg met een overwinning.

De lichtgewicht divisie heeft geen tekort aan talent en Makhachev gaf onlangs op Twitter aan dat hij graag om zijn titel opnieuw te verdedigen. "wie is de volgende?" Dustin Poirier reageerde op Makhachev Bijna elk lid van de lichtgewicht Top 5 van de UFC heeft al een gevecht geboekt, maar Poirier, nummer 2, is beschikbaar en reageerde snel op de tweet van Makhachev door te zeggen "Wat is er".

Dustin Poirier wil wel vechten tegen Islam Makhachev 

Poirier schitterde voor het laatst toen hij en Michael Chandler een van de beste gevechten van het jaar voerden bij UFC 281. Poirier overleefde enkele moeilijke momenten in dat gevecht om Chandler uiteindelijk in de derde ronde te verslaan. Waardoor de 32-jarige terugekeerde naar de winst nadat hij te kort kwam in zijn gevecht om de lichtgewicht titel tegen de destijdse kampioen Oliveira bij UFC 269.

Het gevecht van Poirier met Oliveira was zijn tweede poging om de lichtgewicht titel te winnen, aangezien Poirier eerder ook probeerde zijn interim lichtgewicht titel te verzilveren toen hij Khabib Nurmagomedov ontmoette tijdens UFC 242. Khabib stopte helemaal uit MMA voorafgaand aan het gevecht van Makhachev met Volkanovski. Poirier zou mogelijk wraak kunnen nemen door de teamgenoot van de voormalige kampioen te verslaan en uiteindelijk de lichtgewicht titel van de UFC te claimen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws