🎥 UFC-ster Dustin Poirier slaat irritante kerel voor zijn kop! 'Ik maak hem af' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Dustin Poirier slaat irritante kerel voor zijn kop! 'Ik maak hem af'

🎥 UFC-ster Dustin Poirier slaat irritante kerel voor zijn kop! 'Ik maak hem af'

Dustin Poirier voormalig UFC lichtgewicht kampioen kwam onlangs in een handgemeen terecht met een fan. De vechter verkocht deze een klap voor diens hoofd.

UFC-ster Poirier en zijn vrouw woonden afgelopen weekend de Youngsville Mardi Gras-parade bij. 'The Diamond' werd echter benaderd door een fan die een bord droeg dat zijn vrouw vernederde. Poirier was er niet zo blij mee en sloeg de grappenmaker tegen zijn hoofd. De man droeg een kartonnen bord met daarop de tekst; "Je vrouw zit in mijn DM's op social media."

Dustin Poirier mept McGregor fan in het gezicht

De man in kwestie haalde hiermee een quote aan van Conor McGregor die dit riep net nadat Poireir hem met een gebroken been achterliet in de MMA-kooi. Nadat Poirier de man een klap had verkocht wilde hij uit de auto klimmen schreeuwende de man af te willen maken, maar zijn vrouw hield hem tegen. "Rij door riep zij tegen de chauffeur", die flink gas gaf.

De meeste mensen geloven dat de man blijkbaar een fan van Conor McGregor was. Bovendien, zodra Poirier het bord zag, boog hij zich naar de man toe. De vreemdeling dacht dat de voormalig interim UFC-kampioen voor een high-five ging. Maar Poirier sloeg hem in zijn gezicht nadat hij zijn hand naar achteren had getrokken om hem naar zich toe te trekken. De video van dat incident ging viraal op TikTok.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws