UFC-ster Diaz daagt twee boksiconen uit: 'Ze maken geen schijn van kans' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Diaz daagt twee boksiconen uit: 'Ze maken geen schijn van kans'

UFC-ster Diaz daagt twee boksiconen uit: 'Ze maken geen schijn van kans'

Nate Diaz, voormalig UFC-ster, heeft zich uitgesproken over hoe hij denkt te presteren tegen topzwaargewicht boksers Tyson Fury en Anthony Joshua in een "echt gevecht".

Volgens Diaz zouden de bokskampioenen geen schijn van kans hebben tegen hem als alle vechtdisciplines zijn toegestaan.

Een realistische kijk op gevechten met alle disciplines toegestaan

Tijdens een gesprek met social media influencer Sneako, benadrukte Diaz dat, hoewel Fury en Joshua op het hoogste niveau van hun sport concurreren, ze niet opgewassen zouden zijn tegen hem in een straatgevecht. "Ik zou Tyson Fury en Anthony Joshua in een echt gevecht verslaan," zei Diaz. "Ze maken geen schijn van kans."

Diaz's voorkeur voor multidisciplinaire gevechten

Diaz heeft zijn mening over gevechten die beperkt zijn tot slechts één discipline nooit onder stoelen of banken gestoken. Ondanks deze voorkeur heeft de vechter uit Stockton wel de boksring gedeeld met Jake Paul in augustus 2023, waar hij het gevecht verloor via een unanieme beslissing.

Diaz heeft geen MMA-rematch met "Jake Paul" geaccepteerd, aangezien hij lijkt te weigeren zaken te doen met PFL.

"Ik hou niet van de eendimensionale dingen op zichzelf. Ik hou van alles," verklaarde Diaz, waarmee hij zijn voorkeur voor een gevecht waarin meerdere vechtdisciplines zijn toegestaan benadrukt.

Met deze uitspraken daagt Diaz niet alleen de top van het zwaargewicht boksen uit, maar benadrukt hij ook zijn geloof in zijn eigen veelzijdige vechtvaardigheden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws