Eat, sleep, train, repeat! Jamal Ben Saddik last minute training brengt fans in Extase Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Eat, sleep, train, repeat! Jamal Ben Saddik last minute training brengt fans in Extase

Eat, sleep, train, repeat! Jamal Ben Saddik last minute training brengt fans in Extase

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse vechter, is gespot in Thailand waar hij traint onder leiding van topcoach Said El Badaoui.

Dit nieuws heeft onder fans een golf van enthousiasme veroorzaakt, die het zien als een voorteken van Ben Saddiks mogelijke deelname aan de Glory Grand Prix.

De Terugkeer naar de Glory Grand Prix Spotlights

Na eerst uitgesloten te zijn van de Glory zwaargewicht Grand Prix, heeft het lot Jamal Ben Saddik terug in de race gebracht door het uitvallen van een andere deelnemer. Fans en volgers van Ben Saddik zijn opgewonden bij het vooruitzicht van zijn terugkeer in de ring.

Een Race Tegen de Tijd voor Ben Saddik

Met slechts drie weken om zich voor te bereiden, staat Ben Saddik voor een uitdaging om op tijd in topvorm te zijn. "Voor nu is het eat, sleep, train, repeat," onthult een insider dichtbij de situatie. Ondanks de tijdsdruk is er vertrouwen in Ben Saddiks vermogen om zich klaar te stomen voor de competitie.

"Als iemand het kan dan is het Jamal, deze heeft een ijzeren wil en overwon veel tegenslagen." Met de steun van een van de beste trainers en een sterk team van vechters in Thailand, lijkt Ben Saddik klaar om de uitdaging aan te gaan en zijn plek in de Glory Grand Prix te verzekeren.

Eat, sleep, train, repeat! Jamal Ben Saddik last minute training brengt fans in Extase

Voorlopig is het nog stil vanuit Glory zelf over de situatie rondom Ben Saddik. Maar een recente poll waarin werd gevraagd of de fans hem wilde zien vechten wees uit dat een meerderheid dit wil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws