UFC-ster Conor McGregor maakte veel vijanden en verteld waarom Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor maakte veel vijanden en verteld waarom

UFC-ster Conor McGregor maakte veel vijanden en verteld waarom

Conor McGregor, die beroemd verklaarde dat hij aan absoluut niemand excuses zou aanbieden nadat hij de eerste ooit gelijktijdige tweedivisiekampioen in de UFC-geschiedenis werd, blijkt toch een paar spijtgevoelens te hebben over zijn carrière buiten de kooi.

Interesse vanuit Hollywood gemiste Kansen

Terwijl hij opklom naar UFC-supersterrendom, werd McGregor plotseling een primair doelwit voor Hollywood, met regisseurs en acteurs die stonden te popelen om met hem samen te werken.

Jarenlang gonsde het van geruchten dat McGregor het ene project na het andere overwoog, maar uiteindelijk weigerde hij zich ergens aan te verbinden totdat hij uiteindelijk tekende om te schitteren in de aankomende reboot van Road House, die op 21 maart uitkomt.

Afgeslagen Rollen

McGregor geeft toe dat hij waarschijnlijk sommige mensen op de verkeerde manier heeft behandeld door interesse in projecten te tonen maar vervolgens nooit de aangeboden rollen te accepteren.

UFC-ster Conor McGregor maakte veel vijanden en verteld waarom
Conor McGregor met bokskampioene Ebanie Bridges

"Ik heb in mijn tijd een goed aantal rollen afgewezen," vertelde McGregor aan onze redactie. "Ik heb regisseurs gehad die opdoken bij vechtkampen, echt prachtige regisseurs die echt topfilms maakten... en keer op keer kwamen ze naar mij toe, en ik wees ze altijd af."

De Sprong naar acteren met Road House

Met veel vrije tijd terwijl hij herstelde van een gebroken been, opgelopen in zijn laatste gevecht met Dustin Poirier in 2021, besloot McGregor dat de reboot van Road House zou dienen als de perfecte introductie tot een acteercarrière, hoewel het niet lijkt alsof hij snel meer aanbiedingen zal accepteren.

McGregor maakte duidelijk dat vechten nog steeds zijn prioriteit is, maar hij genoot van zijn rol als Knox, een ingehuurde pistool gestuurd om het personage van Jake Gyllenhaal in de film uit te schakelen — en hij is blij dat hij gewacht heeft op Road House voor zijn acteerdebuut.

"Ik was gewoon onder de indruk van alles, om eerlijk te zijn, het hele proces," zei McGregor. "Ik wist niet hoe ik het zou vinden. Ik wist niet of ik het leuk zou vinden, om eerlijk te zijn. Ik ben een vechtman. Dat is mijn brood en boter. Daar kom ik vandaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws