UFC-ster Cejudo wil gevecht met Hasbulla en Abdu Rozik Nieuws
Nieuws

UFC-ster Cejudo wil gevecht met Hasbulla en Abdu Rozik

UFC-ster Cejudo wil gevecht met Hasbulla en Abdu Rozik

Henry Cejudo roept op tot een 2 tegen 1 gevecht met Hasbulla en Abdu Rozik. Cejudo mag dan met pensioen zijn uit MMA, de voormalige UFC-kampioen is om de een of andere reden overal in het nieuws.

De meest recente capriolen van Cejudo die de krantenkoppen hebben gehaald, is zijn uitdaging van internet sensaties Hasbulla en Abdu Rozik. De twee mini-influencers zouden oorspronkelijk tegen elkaar vechten. Echter blies Hasbulla de zaak af.

,,Abdu Rozik, hij is een zwerver en hij is een zanger. Dit gevecht slaat nergens op", zei Hasbulla destijds. Op zijn Twitter-pagina riep Cejudo beide internet sterren op tot een gevecht en zei dat hij het tegen hen zou opnemen in een 2-tegen-1 handicap wedstrijd.

"Abdu Rozik, IK KOM VOOR JOU! Je denkt dat je zo stoer bent om me halverwege de wereld uit te dagen. Wat dacht je hiervan: ik neem het op tegen jou en je vriend Hasbulla in een handicap wedstrijd! Boek het Dana White (UFC baas. red)", schreef Cejudo op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws