UFC-ster Adesanya gearresteerd op vliegveld New York Nieuws
Nieuws

UFC-ster Adesanya gearresteerd op vliegveld New York

UFC-ster Adesanya gearresteerd op vliegveld New York

Israel Adesanya voormalig UFC middengewicht kampioen, werd gisteren gearresteerd wegens wapenbezit op JFK Airport in New York. De bekende vechter had een verboden wapen op zak.

De 33-jarige Adesanya werd korte tijd vastgehouden nadat bij een veiligheidscontrole boksbeugels waren gevonden. De luchthavenpolitie nam Adesanya in hechtenis. De in Nigeria geboren vechter, die in Auckland, Nieuw-Zeeland woont, vocht afgelopen weekend tijdens UFC 281 in Madison Square Garden in New York.

Naar huis

"Israël kreeg een cadeau van een fan, dat hij in zijn bagage stopte", zei Adesanya's manager, Tim Simpson van Paradigm Sports Management, in een verklaring tegen de pers. "Toen het op het vliegveld werd gevonden, heeft Israël afstand gedaan van het item en samengewerkt met de autoriteiten. De zaak is geseponeerd en hij is op weg naar huis."

Messing of plastic boksbeugels zijn illegaal in de staat New York. Het bij zich hebben wordt in de staat als een misdrijf beschouwd en kan worden bestraft met maximaal een jaar gevangenisstraf en boetes. Adesanya verloor zijn middengewicht titel aan uitdager en oud kickboks rivaal Alex Pereira bij UFC 281 door TKO in de vijfde ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws