UFC Ottowa: Cowboy Cerrone sloopt Al Iaquinta (video) Nieuws
Nieuws

UFC Ottowa: Cowboy Cerrone sloopt Al Iaquinta (video)

UFC Ottowa: Cowboy Cerrone sloopt Al Iaquinta (video)

De UFC had zaterdagnacht van 4 op 5 mei een van zijn meest actie volle gevechten ooit.

De MMA-vechter genaamd Cowboy (Donald Cerrone) ontmoette Al Iaquinta in het hoofdtoernooi van UFC Ottawa, waar het duo vijf harde rondes doormaakte op weg naar een winst voor Cerrone op punten 29-25,29-25,29-26.

LEES OOK >> Sylvester Stallone gunt Conor McGregor eigendom UFC

Hoewel de juryleden duidelijk hadden dat Cerrone een beslissende winnaar was, was Iaquinta in feite nooit uit de strijd, ondanks meerdere keren naar het canvas geslagen te zijn. Na het gevecht moest Iaquinta ondersteund worden om de kooi te verlaten.

Op naar de titel

De afgelopen maanden heeft Cerrone duidelijk gemaakt dat een UFC-titel, iets is waar hij eerder minimale interesse in heeft getoond tot nu leek de motiverende factor zijn vechtcarrière.

Na het gevecht nam Cerrone, opnieuw zijn zoon vasthoudend, even de tijd om de overwinning in ontvangst te nemen. Met dat gezegd, brengt elk gevecht hem dichter bij de ontmoeting met de 155-pond kampioen een strijd die hij binnenkort ongetwijfeld aan wil gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws