Home / Nieuws / Sylvester Stallone: ‘Conor McGregor verdiend eigendom UFC’

Sylvester Stallone: ‘Conor McGregor verdiend eigendom UFC’

Conor McGregor is een van de meest notoire vechters bij de UFC, maar hij vecht niet alleen in de kooi.

De flagrante Ier McGregor is ook in strijd om het eigendom van de UFC waar hij begon als vechter en waar hij nu een stuk van wil bezitten. Hij staat niet alleen in deze strijd zelfs filmster en groot vechtsport liefhebber Sylvester Stallone staat in zijn hoek.

TMZ sprak met Stallone en vroegen hem of hij gelooft dat Conor McGregor gelijkwaardigheid verdient in de UFC. Stallone’s antwoord was eenvoudig. Absoluut. op de vraag of Stallone een stuk van zijn aandelen zou verkopen aan McGregor was hij ook duidelijk, natuurlijk was zijn antwoord.

Veel beroemdheden

Stallone zei ook dat hij een extra kamer in zijn huis had, kennelijk een aanbod van gastvrijheid aan de Ier. Stallone is een van de vele eigenaren van de UFC, samen met Tyler Perry, Mark Wahlberg en Maria Sharapova.

Het is niet duidelijk waarom McGregor nog geen aandelen heeft verkregen in het Ultimate Fighting Championship. Mark Wahlberg werd ook eerder gevraagd of hij McGregor zijn aandelen zou verkopen. Hij zei dat hij dat zou doen. McGregor heeft aangeboden om tegen Wahlberg te vechten voor de aandelen, maar ook tegen Conan O’Brien. Een aanbod waar men nog niet op in is gegaan.

Bekijk ook

Overweegt Jamal Ben Saddik een overstap naar de UFC?

Het is erg rustig rondom GLORY kickboxing zwaargewicht en titel uitdager Jamal Ben Saddik

Vechtverbod voor Kickboksers en MMA-vechters met tatoeages

De UFC, GLORY Kickboxing en ONE FC investeren zwaar in het aansluiten van nieuwe landen waaronder China

Shooto: Duane van Helvoirt verslaat Takeshi Inoue in Tokio

Duane van Helvoirt versloeg vandaag, 15 juli de Japanse veteraan Takeshi Inoue in de Korakuen ...