Home / Nieuws / Sylvester Stallone: ‘Conor McGregor verdiend eigendom UFC’

Sylvester Stallone: ‘Conor McGregor verdiend eigendom UFC’

Conor McGregor is een van de meest notoire vechters bij de UFC, maar hij vecht niet alleen in de kooi.

De flagrante Ier McGregor is ook in strijd om het eigendom van de UFC waar hij begon als vechter en waar hij nu een stuk van wil bezitten. Hij staat niet alleen in deze strijd zelfs filmster en groot vechtsport liefhebber Sylvester Stallone staat in zijn hoek.

TMZ sprak met Stallone en vroegen hem of hij gelooft dat Conor McGregor gelijkwaardigheid verdient in de UFC. Stallone’s antwoord was eenvoudig. Absoluut. op de vraag of Stallone een stuk van zijn aandelen zou verkopen aan McGregor was hij ook duidelijk, natuurlijk was zijn antwoord.

Veel beroemdheden

Stallone zei ook dat hij een extra kamer in zijn huis had, kennelijk een aanbod van gastvrijheid aan de Ier. Stallone is een van de vele eigenaren van de UFC, samen met Tyler Perry, Mark Wahlberg en Maria Sharapova.

Het is niet duidelijk waarom McGregor nog geen aandelen heeft verkregen in het Ultimate Fighting Championship. Mark Wahlberg werd ook eerder gevraagd of hij McGregor zijn aandelen zou verkopen. Hij zei dat hij dat zou doen. McGregor heeft aangeboden om tegen Wahlberg te vechten voor de aandelen, maar ook tegen Conan O’Brien. Een aanbod waar men nog niet op in is gegaan.

Bekijk ook

VIDEO: Dillian Whyte laat Lucas Browne voor dood achter in de ring

DODEN: UFC vechter’s coach pleit voor handheld hersenscanners

Er wordt de afgelopen tijd veel gepleit voor handheld hersenscanners

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event

Het Coronavirus gooit roet in het eten

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

VECHTSPORTAUTORITEIT: Wangedrag moet aangepakt worden

De Nederlandse Vechtsportautoriteit