UFC ontslaat kampioen Francis Ngannou! 'Genadeloos' Nieuws
Nieuws

UFC ontslaat kampioen Francis Ngannou! 'Genadeloos'

UFC ontslaat kampioen Francis Ngannou! 'Genadeloos'

Francis Ngannou de UFC zwaargewicht kampoen is zonder pardon ontslagen en zijn titel is hem afgenomen. Vandaag werd het nieuws officieel bekend.

De UFC ontslaat Ngannou en neemt hem de zwaargewicht titel af nadat de twee partijen het niet eens konden worden over een nieuw contract. Zo maakte UFC-president Dana White vandaag bekend. Ondertussen zal Jon Jones, de voormalige licht zwaargewicht kampioen, zijn comeback maken tegen Ciryl Gane in een gevecht om de vacante zwaargewicht titel bij UFC 285 op 4 maart in Las Vegas.

White zei dat de UFC afstand deed van zijn exclusieve onderhandelingsvenster met Ngannou en zijn recht om elk bod dat hij ontvangt te evenaren. Wat betekent dat de nu voormalige zwaargewicht kampioen met onmiddellijke ingang officieel elders zaken kan doen.

Francis Ngannou ontslagen en geen UFC kampioen meer

Vechtbaas White zei dat Ngannou een aanbod afwees dat hem tot de best betaalde zwaargewicht in de geschiedenis van de organisatie zou hebben gemaakt. Inclusief de voormalige UFC-superster Brock Lesnar.

"Ik denk dat Francis zich op dit moment op een plek bevindt waar hij niet veel risico wil nemen, het gevoel heeft dat hij zich in een goede positie bevindt waar hij met mindere tegenstanders kan vechten en meer geld kan verdienen", zei White. "Dus we gaan hem dat laten doen … Hij kan gaan en staan waar hij wil en doen wat hij wil."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws