🎥 UFC-legende trapt overmoedige fan het ziekenhuis in: 'Nog harder' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-legende trapt overmoedige fan het ziekenhuis in: 'Nog harder'

🎥 UFC-legende trapt overmoedige fan het ziekenhuis in: 'Nog harder'

UFC-legende Jon Jones heeft onlangs een overmoedige fan met twee krachtige lowkicks het ziekenhuis in getrapt. Ondanks dat de UFC-zwaargewicht kampioen momenteel herstelt van een schouderblessure, bewees hij nog steeds gemakkelijk ongetraind burgers te kunnen verslaan.

Uitdaging loopt verkeerd af

Tijdens een tournee door Australië ontmoette Jones de kunstenaar Jensen Dean, die de MMA-legende uitdaagde om hem voor een publiek met een lowkick te raken. Dean, die zijn ervaring deelde met zijn 122.000 Instagram-volgers, kreeg aanvankelijk een lichte trap van Jones om een blessure te voorkomen.

Dean was echter niet tevreden en daagde Jones uit door in zijn gezicht te schreeuwen voor een 'hardere' trap. Jones voldeed aan dit verzoek met een tweede, krachtigere trap die Dean mank liet lopen. Ondanks de pijnlijke ervaring omhelsden de twee elkaar, waarbij Jones een verraste uitdrukking toonde dat Dean nog steeds op zijn benen stond.

Pijnlijke nasleep

De adrenaline ebde snel weg bij Dean, wiens volgende post vanuit het ziekenhuis kwam, waar hij krukken kreeg nadat zijn dij vervaarlijk opzwol van de lowkicks. Dean toonde zijn felrode en beginnend blauwe been aan de camera, wat een hoorbare schrikreactie van de cameraman ontlokte. Deze post kreeg 126.000 likes, inclusief één van Jones, die duidelijk geen spijt had van het incident.

Als Dean op zoek was naar sympathie, vond hij die niet in de reacties onder zijn post. Commentaren varieerden van bewondering voor Jones' kracht tot verbazing over Deans roekeloze verzoek.

"Een hardere trap vragen aan Jon Jones is een gewaagde zet," schreef een volger. Anderen noemden Dean 'knettergek' en suggereerden luchtig dat hij het gewoon moest 'weglopen'.

Jones staat gepland om later dit jaar zijn zwaargewicht titel te verdedigen tegen Stipe Miocic, een gevecht dat ongetwijfeld veel aandacht zal trekken na dit incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws