UFC kijken op Discovery+! Top of flop, lees de review Nieuws
Nieuws

UFC kijken op Discovery+! Top of flop, lees de review

UFC kijken op Discovery+! Top of flop, lees de review

De UFC evenementen worden sinds afgelopen nacht uitgezonden via Discovery+. Was het voorheen gratis, is betaald kijken nu alleen mogelijk. Wat zijn de eerste bevindingen van het UFC kijken in nieuwe stijl.

Dat de UFC evenementen niet meer gratis te zien zijn via Talpa (SBS9 en KIJK.nl), kwam als een grote schok voor de Nederlandse MMA-fans. In ons land betalen wij nu eenmaal niet graag om naar onze geliefde sporten te kijken. Toch is het de moeite waard om een abonnement af te sluiten wat je slechts €29,99 kost voor het eerste jaar, inclusief de Olympische Spelen Beijing 2022 en nog veel meer.

De verschillen met Talpa

Dat is geen geld zeker niet als je ook nog eens van alle andere uitzendingen op Discovery kunt genieten. Ons redactie team ging afgelopen nacht er eens voor zitten om het eerste UFC evenement van dit jaar live mee te kijken. Wat zouden de verschillen zijn met Talpa en belangrijk, blijft de stream in de lucht.

Ten tijde van Talpa floepte de livestream wel eens uit de lucht, daarvoor had men SBS 9 als achtervang. De kwaliteit was ook niet altijd top en bleef de stream hangen. Bij Discovery+ geen centje pijn, wat vooral verlichtend is dat er geen irritante reclameblokken voor zitten die je verplicht af moet kijken, hulde. Wat wel jammer is dat alleen het hoofdprogramma te zien is. Voor de gevechten in het voorprogramma moet alsnog een UFC Fight Pas abonnement afsluiten.

Geen ellendige reclame

Ook is er de mogelijkheid tot Nederlands commentaar. Op social media blijkt dat niet iedereen daar op zit te wachten, maar wees gerust je kunt overschakelen naar de originele Amerikaanse verslaggeving. Onze redactie stoorde het Nederlandse commentaar niet. Wat zeker een plus is zijn de tussentijdse evaluaties van de gevechten. Marloes Coenen zelf voormalig MMA-kampioen geeft daar uitleg aan de kijkers. Echt een dikke plus omdat veel nieuwe fans vaak nog niet echt op de hoogte zijn (lees verder onder tweet).

Wat ook een goede toevoeging is en nieuw zijn de voorbeschouwingen vooraf via Eurosport. Coenen en Nesim bespreken daar allerlei zaken omtrent het komende evenement, begeleidt met video's. Ook dit ontbrak bij Talpa, al met al een verfrissing dat Discovery+ de boel heeft overgenomen voor de komende 5 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws