🎥 UFC-ster McGregor rivaal Chandler krijgt hulp van Nederlandse topcoach Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster McGregor rivaal Chandler krijgt hulp van Nederlandse topcoach

🎥 UFC-ster McGregor rivaal Chandler krijgt hulp van Nederlandse topcoach

Michael Chandler staat tijdens het UFC 303 event tegenover de grote ster van de organisatie Conor McGregor. Chandler wordt geholpen door Henri Hooft de Nederlandse topcoach.

Het gevecht tussen Chandler en Conor McGregor is een van de meest verwachte van de afgelopen tijd, markeert ook de comeback van McGregor die na een gebroken been geruime tijd aan de zijlijn stond.

Om niets aan het toeval over te laten traint Chandler onder leiding van Henri Hooft die al meerdere legends tot successen bracht. "Eenvoudig combi werk met Henri Hooft . Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven. Simpel nog 53 dagen. Zie jullie aan de top!", schrijft Chandler die bij Hooft zijn kickboks technieken waar Nederland om bekend staat aanscherpt.

Nederlands kickboksen

Na zijn kickbokscarrière stapte Hooft over naar de trainersrol. Hij werd al snel een gewaardeerde coach vanwege zijn scherpe analyses, tactische inzichten en motiverende coaching.

Als hoofdtrainer bij Kill Cliff FC en voormalig trainer bij de Blackzilians heeft hij een significante impact gehad op de ontwikkeling van topvechters zoals Kamaru Usman, Anthony Johnson en Alistair Overeem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws