Nate Diaz's verbluffende aankondiging brengt UFC fans in extase MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz's verbluffende aankondiging brengt UFC fans in extase

Nate Diaz's verbluffende aankondiging brengt UFC fans in extase

Nate Diaz, de voormalige lichtgewicht titeluitdager en winnaar van The Ultimate Fighter, heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in de Octagon bij UFC 306 op 14 september in de Las Vegas Sphere. Deze comeback valt samen met de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag later dit jaar.

Sinds hij UFC 279 in september 2022 als hoofdevenement leidde, heeft Diaz niet meer in de Octagon gestaan. Hij verliet zijn contract met de UFC na een overwinning op voormalig interim lichtgewicht kampioen Tony Ferguson, waarbij hij een guillotine choke in de vierde ronde inzette tijdens een onverwachte weltergewicht confrontatie.

Korte uitstap naar professioneel boksen

Na zijn tijd in de UFC heeft Diaz een korte uitstap gemaakt naar professioneel boksen. In augustus leed hij een beslissingsnederlaag tegen de uitgesproken Jake Paul gedurende 10 ronden in Texas.

Diaz, die in verband is gebracht met een comeback gevecht tegen zijn langdurige rivaal Dustin Poirier, evenals voormalig kampioen in twee gewichtsklassen en tweemaal tegenstander Conor McGregor, heeft zijn directe vechtplannen duidelijk gemaakt.

"Ik zal hier zijn, fuck 300," postte Nate Diaz op zijn officiële X-account, vergezeld van een afbeelding van de Las Vegas Sphere gehuld in de Mexicaanse vlag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws