UFC baas White schokt fans met uitspraak over Conor McGregor Nieuws
Nieuws

UFC baas White schokt fans met uitspraak over Conor McGregor

UFC baas White schokt fans met uitspraak over Conor McGregor

Dana White, de president van de Ultimate Fighting Championship, heeft de mogelijkheid van een derde gevecht tussen Conor McGregor en Nate Diaz bij UFC 306 categorisch van de hand gewezen.

Dit nieuws komt als een teleurstelling voor fans die al jaren uitkijken naar de ontknoping van een van de meest spraakmakende rivaliteiten in de sport.

Langverwachte trilogie

Conor McGregor en Nate Diaz hebben elk een overwinning op hun naam staan in hun vorige twee ontmoetingen, waardoor de score gelijk staat op 1-1. Hun rivaliteit, die zich over meerdere jaren uitstrekt, heeft de fantasie van vechtsport fans wereldwijd geprikkeld.

Beide vechters hebben hun wens uitgesproken om weer in de Octagon tegenover elkaar te staan, met UFC 306 als een potentieel podium voor deze epische confrontatie.

Dana White's standpunt

Toen Dana White werd gevraagd naar de mogelijkheid van McGregor vs. Diaz 3, was zijn antwoord onverbiddelijk. "Ik ben op zoek naar Mexicanen om te vechten in de Sphere op de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. Nee, ik ga dat gevecht niet organiseren."

Deze uitspraak sluit de deur voor de trilogie bij UFC 306 en stuurt een duidelijk signaal dat de organisatie andere plannen heeft voor het evenement.

McGregor en Diaz

Hoewel Conor McGregor bekend staat als een vechter die bijna elk gevecht kan krijgen dat hij wenst, en Nate Diaz openlijk zijn interesse heeft getoond om terug te keren naar de UFC, lijkt het erop dat hun wegen voorlopig niet zullen kruisen in de Octagon.

Het evenement in de Sphere belooft een van de meest unieke evenementen in de geschiedenis van de UFC te worden, en het is begrijpelijk dat de organisatie het wil vullen met hoogwaardig talent. Fans zullen moeten afwachten wat de toekomst in petto heeft voor zowel McGregor als Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws