UFC 300: Nate Diaz verkiest titelstrijd boven McGregor rematch Nieuws
Nieuws

UFC 300: Nate Diaz verkiest titelstrijd boven McGregor rematch

UFC 300: Nate Diaz verkiest titelstrijd boven McGregor rematch

Nate Diaz, een prominente figuur in de UFC, lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een rematch tegen weltergewicht kampioen Leon Edwards, in plaats van een trilogiegevecht met Conor McGregor bij UFC 300.

Diaz richt zich op Edwards voor de UFC titel

Nate Diaz en Leon Edwards stonden eerder tegenover elkaar in een vijfronden gevecht tijdens UFC 263 in 2021. Hoewel Edwards als favoriet de wedstrijd inging en Diaz gedurende het gevecht domineerde, liet Diaz zien dat hij zelfs na vijf zware ronden nog steeds gevaarlijk kon zijn. Hij wist Edwards te verrassen met zijn kenmerkende 1-2 combinatie, waardoor de Britse vechter wankelde.

Diaz's ambitie voor UFC 300

In een recente post op Twitter gaf Diaz aan dat hij deel wil uitmaken van het historische evenement UFC 300 en Edwards wil uitdagen voor de weltergewicht titel. Hoewel een trilogiegevecht met McGregor ook veel aandacht zou trekken, lijkt Diaz meer geïnteresseerd in een kans op de titel.

Andere potentiële tegenstanders

Interessant is dat ook Dustin Poirier, een andere elite lichtgewicht, Diaz heeft uitgedaagd voor een vijfrondengevecht bij UFC 300. Diaz gaf aan dat UFC 300 "geweldig" zou zijn, maar dat hij nog geen tegenstander had. Poirier reageerde hierop met "5 rnds", wat wijst op zijn interesse in een gevecht.

De vraag blijft of Nate Diaz zal kiezen voor een rematch tegen Leon Edwards bij UFC 300, of dat hij toch zal gaan voor een trilogiegevecht met Conor McGregor.

Wat denk jij? Deel je gedachten in de reacties hieronder!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws