Bekende vechter doelwit liquidatie: 'Ik ga de daders onthullen' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter doelwit liquidatie: 'Ik ga de daders onthullen'

Bekende vechter doelwit liquidatie: 'Ik ga de daders onthullen'

Marko Bojković, de getalenteerde MMA-vechter, staat onder ernstige doodsbedreiging. Hij heeft betrouwbare informatie ontvangen dat zijn leven in gevaar is en dat er zelfs een grote kans bestaat op een geplande liquidatie.

Bedreigingen en juridische Strijd

Bojković, die recent indruk maakte met zijn gevecht tegen Lucas Ananias in de lichtgewichtklasse, heeft de laatste maanden te maken gehad met ernstige bedreigingen. Deze bedreigingen kwamen oorspronkelijk van Aleksandar Gligorijević "Puke", lid van de beruchte bende van de beruchte Serviër Veljko Belivuk.

Later werd Marko's vader, Bojan Mihajlović, aangeklaagd nadat hij op Facebook de bedreigingen had gepubliceerd die van Gligorijević afkomstig waren. Veljko Belivuk vertelde tijdens zijn proces in 2022 wegens moord, ontvoering, illegaal bezit van wapens en explosieven en drugshandel de rechtbank dat zijn bende bevelen van hoge staatsfunctionarissen had aangenomen.

Escalatie van geweld

De situatie escaleerde verder toen een gemaskerde aanvaller het appartement van Bojković binnendrong en zijn vriendin aanviel, die vervolgens in het ziekenhuis belandde. De aanvaller zou haar hebben verteld: "Groet Bojković, hij zal niet lang meer leven, wij zullen hem het zwijgen opleggen."

In reactie op deze gebeurtenissen heeft Bojković zich tot zijn volgers op Instagram gewend. Hij bevestigt dat hij informatie heeft ontvangen over een mogelijke liquidatie en benadrukt de ernst van de situatie. Zijn juridische team bereidt een gedetailleerde aanklacht voor en binnenkort zal de publieke opinie via de media worden geïnformeerd.

Bojković verklaart dat hij de naam en achternaam van de betrokken personen zal onthullen, zodat, mocht hem iets overkomen, iedereen zal weten wie verantwoordelijk is. Als vechter en sportman benadrukt hij dat hij dergelijke situaties niet nodig heeft, maar dat hij niet zal afwachten tot iemand hem of een naaste iets aandoet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws