De waarheid achter Floyd Mayweather vs. maffia kleinzoon: Ex-UFC Kampioen onthult Nieuws
Nieuws

De waarheid achter Floyd Mayweather vs. maffia kleinzoon: Ex-UFC Kampioen onthult

De waarheid achter Floyd Mayweather vs. maffia kleinzoon: Ex-UFC Kampioen onthult

In de wereld van de vechtsport is het organiseren van gevechten geen eenvoudige taak. Vooral wanneer het een gevecht betreft met bokslegende Floyd Mayweather, wordt het proces nog gecompliceerder en tijdrovender.

Mayweather's gevecht met John Gotti III

In juni 2023 zagen fans Mayweather in de ring tegen John Gotti III, erfgenaam van een beruchte New Yorkse misdaadfamilie. Terwijl sommigen van deze matchup genoten, voelden anderen dat het een complete mismatch was. Recentelijk hebben onverwachte ontwikkelingen veel fans doen geloven dat Mayweather oorspronkelijk tegen iemand anders had moeten vechten.

Tyron Woodley's onthullingen

In een video die door TMZ is vrijgegeven, beweert voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley dat hij de oorspronkelijke tegenstander was voor Mayweather. Volgens de UFC-veteraan was Gotti slechts een back-up voor het gevecht. "Het was een gevecht dat in juni van dit jaar had moeten plaatsvinden.

Het had niet Gotti in die ring moeten zijn. Het had ik moeten zijn. Hij was een back-up, dat was nooit het plan," zei hij. Woodley onthulde echter niet de exacte reden waarom dit gevecht niet doorging.

Woodley's ambities

Verder beweerde Woodley dat hij nu volledige controle heeft over zijn gevechtsdatum, locatie, tegenstander, enz. "Ik bepaal het verhaal, ik bepaal wanneer ik vecht, ik bepaal wie er op de kaart vecht," zei hij. Fans zijn benieuwd of een gevecht tussen Tyron Woodley en Floyd Mayweather in de toekomst mogelijk is.

Woodley's wens om George-St Pierre te vechten

In de video onthulde Woodley ook zijn verlangen om tegen legendes in de vechtsportwereld te vechten. "Ik ben op zoek naar gevechten met jongens die legendarisch voor mij zijn, waarvan ik vind dat ze misschien niet de respect en het geld hebben gekregen dat ze hadden moeten krijgen toen ze op de top van hun kunnen waren," zei hij.

Hij noemde zelfs een paar namen: "Zoals George St Pierre. Ik bood hem een domme zak geld. Hij zei 'Nee, ik zit niet meer in die wereld.' Ik bood Nick Diaz een domme zak geld. Als ik zeg dom, heb ik het over bijna 8 cijfers." Fans zouden graag GSP of Diaz in de boksring zien, zelfs nadat de twee legendarische UFC-vechters weigerden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws