'Tyson Fury gevecht met Ngannou was doorgestoken kaart!' Joe Rogan Nieuws
Nieuws

'Tyson Fury gevecht met Ngannou was doorgestoken kaart!' Joe Rogan

'Tyson Fury gevecht met Ngannou was doorgestoken kaart!' Joe Rogan

Francis Ngannou leverde vorig jaar oktober een titanenstrijd tegen Tyson Fury in een spectaculaire bokswedstrijd. Tegen alle verwachtingen in presteerde Ngannou fantastisch en wist hij 'The Gypsy King' zelfs even knock-down te slaan. Toch was dat volgens de juryleden niet genoeg voor de winst.

Natuurlijk waren er meteen critici die vonden dat Ngannou onterecht had verloren. 'The Predator' ging vervolgens de confrontatie aan met Anthony Joshua, wat een stuk minder spannend bleek te zijn.

In een recente podcastaflevering gaf de bekende commentator Joe Rogan zijn mening over wie er had moeten winnen. Spoiler alert: volgens hem was dat de voormalig UFC heavyweight kampioen.

Rogan gelooft dat Ngannou Fury verslagen heeft

"Ik dacht dat hij die wedstrijd had gewonnen", zei Rogan in zijn Joe Rogan Experience podcast. "Maar ja, ze waren toen al bezig met die [Oleksandr] Usyk-wedstrijd. Ze zouden hem absoluut niet hebben laten winnen - ja, het leek er op dat de uitslag al vaststond."

"Het was net spannend genoeg om ermee weg te komen", vervolgde hij. "Je zou kunnen zeggen: 'Oké, misschien. Misschien kun je wel begrijpen dat hij wint,' maar dat denk ik niet. Ik vond dat Francis had gewonnen. Veel mensen vonden dat Francis had gewonnen."

Uiteindelijk verliest Fury toch

In de uiteindelijke superfight tegen Oleksandr Usyk moest Fury voor het eerst in zijn professionele bokscarrière zijn meerdere erkennen. Ngannou lijkt zich daarentegen klaar te maken voor een terugkeer naar de MMA kooi bij PFL.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws